BOLU / YENİÇAĞA - Yeniçağa Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu

Kas

8. sınıflarımıza LGS hazırlıklarımız kapsamında, Bolu Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nden Rehber Öğretmen Zübeyr İNAN tarafından seminer verildi.

Kas

Bolu MEM İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı sayın Yasin YEŞİL ve Bolu RAM'dan müdür yardımcısı Müsavet Türkcan başkanlığında Rehber öğretmenlerimiz okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ekm

"Felaket başa gelmeden evvel önleyici ve koruyucu tedbirleri düşünmek lazımdır, geldikten sonra dövünmenin yararı yoktur."

Bu gerçeklikten hareketle 13 Ekim Dünya Afet ve Azaltma Günü münasebetiyle 13.10.2022 Perşembe günü saat 113.0'da okulumuzda ve İkaz-Alarm ve Personel Tahliye Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatla Sivil Savunmanın önemini kavramak ve kavratmak amaçlanmıştır.

Ekm

Peygamberimizin doğumu olarak kutlanan mevlit kandili münasebetiyle okulumuzda Peygamberimizi anma ve anlama programı yapıldı.