BOLU / YENİÇAĞA - Yeniçağa Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu

Yeniçağa Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu

ASİL BEY MAH. 12. SK. NO 73 YENİÇAĞA / BOLU
Vizyon
Bedenen, ruhen sağlıklı; sevecen, hür düşünceli; kendisine ve topluma faydalı, kabiliyetleri gelişmiş, milli değerleri benimsemiş, bilginin güç olduğunu önemsemiş, "İYİ İNSAN” olmayı hedeflemiş mutlu çocuklar yetiştirmek.
Misyon
Eğitim Yöneticileri; Aile odaklı – çocuk merkezli eğitim anlayışını benimser. Öğrencileri kabiliyetlerine göre eğitip, çağın ötesine hazırlar. Kendisi ve çevresiyle barışık olup, başarıyı ekip çalışmasında görür. Eğitim Kadrosu; Eğitimi bir sanat olarak algılayıp, sevgi ve şefkati esas alır. Eğitimin bütün formasyonlarına sahip, kendisini sürekli yenileyen, sevecen ve bilgilidir. Eğitim Ortamı; Çocuğun seveceği, fiziki ve teknik donanımıyla çağa uygundur.
Başarılar
2015-2016 Eğitim yılında yapılan TEOG sınavında okulumuz büyük başarılara imza atarak ilçede 1. ve ildeki devlet okulları arasından 6. sırada yer almıştır. İldeki İmam hatip ortaokulları arasında ise il 1. olmuştur. 2019-2020 Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında öğrencimiz Talha YILDIZ İl Birincisi olarak Bolu ilini Bölge Finallerinde temsil etmiştir. Okulumuz ortaöğretime yerleştirme sınavlarında her yıl gösterdiği başarı ile akademik alanda da istikrar göstermektedir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
BAŞLANGIÇ 09:00 BİTİŞ 15:55
DOĞAL GAZ
İngilizce - Arapça
KARAYOLU
Bolu-Yeniçağa arasında karşılıklı her yarım saatte servis vardır.
YENİÇAĞA GÖLÜNÜN GÜNEYİNDE D-100 KARAYOLU ÜZERİNDE KURULMUŞTUR NUFUSU:4600
BOLU İLENE 38 KM. YENİÇAĞA 0 KM GEREDE 15 KM
Kontenjanımız mevcuttur.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2018-2019 Eğitim Öğretim yılında 32 öğrencimiz mezun olmuş ve 14 öğrencimiz sınavla alan okullara(Altındağ Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi gibi) yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler
Okul/İlçe geneli turnuvalar.Voleybol,Futbol sahaları, Öasa tenisi alanları, satranç sınıfı mevcuttur.
Proje çalışmaları,TÜBİTAK 4006 etkinlikleri gerçekleşmektedir.
Proje çalışmaları,TÜBİTAK 4006 etkinlikleri gerçekleşmektedir.